0 850 840 87 87

Afyon Sandıklı Cinsel Terapi

Afyon Sandıklı Cinsel Terapi

Cinsel danışmanlık bireylerin cinsel yetenekler ve cinsellikten tatmin olmalarıyla alakalı sorunlarını çözmelerine destek olmak, sağlıklı cinsel yaşantıya uyumu sağlamakla çalışan Afyon Sandıklı Cinsel Terapi kadromuz tarafından gerçekleştirilen bir danışmanlık çeşididir.

Cinsel danışmanlık; bu alanda ‘Cinsel Terapi’ ve ‘Aile Terapisi’ eğitimleri almış uzmanlarımızca gerçekleştirilen profesyonel bir süreçtir. Danışmanlık süresince kişinin cinsel sorunlarını aşmasını sağlamanın yanı sıra cinsel sorunların toplumda verilen cinsel eğitim yetersizliğinden de kaynaklanabileceği için bireylere yanlış bilinen bilgilerini düzeltmek adına cinsel eğitimler verilmektedir. Cinsel terapi sürecinde danışan mahremiyetine, gizlilik esasına ve meslek etik kurallarına uygun şekilde ilerlemeye son derece özen gösterilmektedir.

Cinsel danışmanlıkta hedef; partnerlerin sorun yaşadığı engelleri yok etmek, eğer varsa bireylerin kendi sosyal yaşamlarındaki problemleri çözümlemek, cinsel sorunların getirisi olan huzursuzluk ve çatışma ortamını en aza indirmek ve kişilere sorunlarla baş etme yöntemleri kazandırmaktır. Bunların yanı sıra çiftlerin gelecekte karşılarına çıkabilecek sorunlara karşı engelleyici uygulamalar da yapılmaktadır. Sandıklı cinsel terapi ücretleri hakkında detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. Sandıklı cinsel terapist öneri ve yorumlar için aşağı kısımda yer alan danışan yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Etiketler: sandıklı cinsel terapist tavsiye

Randevu İletişim:

? 0 850 840 87 87

EMDR ve Oyun Terapisi dahil olmak üzere yüz yüze seanslarda uygulanan tüm teknikler online seanslarda da uygulanabilmektedir. Merkezimizden yüz yüze danışmanlık alabileceğiniz gibi Online Danışmanlık da alabilirsiniz.

AİLE DANIŞMANLIĞI HİZMETİ ALABİLECEĞİNİZ UZMANLARIMIZ

Fatih UĞUR
Klinik Psikolog – EMDR Dnş. 

Detaylı Özgeçmişi ve Danışan Yorumları için; 
optimumpsikoloji.com.tr/klinik-psikolog-fatih-ugur/
sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.