0 850 840 87 87

Kocaeli Darıca EMDR Terapi

EMDR Darıca’ veya ‘EMDR terapisi İzmit’ aramalarından birini yaparak sayfamıza ulaştınız. EMDR terapisi eğitimleri mevcut olan uzman, empati yeteneği yüksek, deneyimli ve danışan gizliliğine son derece önem veren kadromuzdan destek alabilirsiniz. Kocaeli Darıca EMDR terapisi ücretleri hakkında detaylı bilgi edinmek ve randevu oluşturmak için kurumumuzu arayabilirsiniz.

EMDR yani Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme Terapisinin en basit tabirini yapmak istersek; kişilerin kendi çabalarıyla etkisinden çıkamadıkları olaylara anlam kazandırmak ve kişiyi olumsuz etkileyen, rutin işlerini yapmasını engelleyen belirtilerden kurtarmak ve rahatlatmak amacıyla gerçekleştirilen bir terapi türüdür. İnsanlar olumsuz bir anı yaşadıklarında, beyin bu olumsuz anıyı yaşadığı andaki duygusal yüküyle hatırlar. Bu travmatik anılarsa kişi tarafından aşılmadığı sürece bireyin karşısına tetikleyici ya da hatırlatıcı bir unsur çıktığında zihni sürekli olarak olumsuz duygu ve düşünceler üretmeye devam eder.

EMDR terapisi sayesinde; kişiyi etkileyen anı artık etkisiz hale gelir ve bu dolayısıyla bireyin rutin yaşamına sağladığı uyum artar, durumlarla baş etme metotları kazanır ve ileride oluşabilecek potansiyel problemlere karşı hazırlıklı olmuş olur, aynı zamanda kişiler bu sayede daha sağlıklı iletişim kurabilirler.

EMDR terapisi; travmalar, uzun süren yas süreçleri, savaş ve doğal afet gibi travma sonrası stres bozuklukları (TSSB), fobiler, anksiyete, panik bozuklukları, obsesyon, depresyon, migren, fibromiyalji, kaygı bozuklukları, kabul görmeme, aile içi çatışmalar ve stres/öfke yönetimi gibi durumlarda gerçekleştirilen ve başarılı sonuçlara yol açan bir terapidir.

Kocaeli Darıca EMDR terapisi tavsiye ve yorumlar için aşağıda yer alan danışan yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Etiketler: EMDR darıca, EMDR terapisi izmit, gebze EMDR

Randevu İletişim:

? 0 850 840 87 87

EMDR ve Oyun Terapisi dahil olmak üzere yüz yüze seanslarda uygulanan tüm teknikler online seanslarda da uygulanabilmektedir. Merkezimizden yüz yüze danışmanlık alabileceğiniz gibi Online Danışmanlık da alabilirsiniz.

Fatih UĞUR
Klinik Psikolog – EMDR Dnş. 

Detaylı Özgeçmişi ve Danışan Yorumları için; 
optimumpsikoloji.com.tr/klinik-psikolog-fatih-ugur/
sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.